Polévka:

Bowls s kuřecí masem

Tip šéfkuchaře:
Bowls s kuřecí masem

Croissant máslový polotovar 3ks

Croissant máslový polotovar 3ks

Váš oblíbený máslový croissant přizpůsobený na domácí přípravu, stačí nechat nakynout a upéct.

Návod na přípravu:

1. Hluboce zamrazené croissanty opatrně vytáhneme z obalu a rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Je důležité myslet na to, že croissanty zdvojnásobí svou velikost, a proto je třeba jim dopřát prostor.

2. Takto rozložené croissanty necháme kynout při pokojové teplotě 5-7 hodin, přesná doba záleží na teplotě a vlhkosti.
Tip Ollies: croissanty si rozložte na plech, než půjdete spát a ráno po probuzení jen upečete

3. Správně vykynutý croissant je zhruba dvakrát tak větší, než byl a jeho konzistence je pěnová a při doteku třepavá.

4. Vykynuté croissanty těsně před vložením do trouby potřeme rozkvedlaným čerstvým vejcem, aby byly krásně lesklé.

5. Pečeme v rozehřáté troubě na 165 stupňů 15-20 minut, zde opět záleží na troubě, hotové croissanty však poznáme tak, že mají krásně zlatavou barvu a krásně nám rozvoní celou kuchyň.
Cena: 99 Kč

Ceny jsou platné pouze při objednání dortu den dopředu do 10:00.
Receptury dortů dle přání zákazníků bohužel nelze měnit.

Fotogalerie

Mějte sladký život s námi

Sladké e-maily Ollies

Sladké e-maily Ollies, to je spousta radosti pro každého mlsálka. Navíc soutěže, slevy, novinky a sezóní nabídka.