Polévka:
Vývar

Bowls s kuřecí masem

Tip šéfkuchaře:
Bowls s kuřecí masem

Ollies sladký magazín

Malé, drahé, přeslazené, uměle obarvené, předražené laskonky? Ano, taková je představa většiny Čechů o výjimečné a sofistikované francouzské dobrůtce. Opak je pravdou. 

Celý článek

Naše tři kolegyně, bez kterých bychom se neobešli ani na jeden jediný den. Jejich klíčová pozice představuje prostředníka mezi prodejnami a výrobou a také mezi zákazníky a výrobou. Bez jejich každodenní pilné práce bychom neměli doplněné vitríny čerstvými produkty, ani by k Vám řidič nedovezl Vaši sladkou objednávku. Zpracovávají objednávky ze všech cukráren, dále telefonické objednávky a v neposlední řadě objednávky z e-shopu nebo e-mailu. Rády pro Vás zařídí také rezervaci stolu v jakékoliv z našich provozoven. Do toho je třeba všechny objednávky synchronizovat, zadat do výroby cukrářkám, rozdělit rozvozy řidičům a ani tady jejich pracovní náplň zdaleka nekončí. Pojďme si je trošku vyzpovídat, ať nám o tom řeknou samy.:)

Celý článek

Jmenuji se Nikol a v Ollies se zabývám výrobou francouzských croissantů. Procházím jejich vznikem od prvotního uvedení na trh ve spolupráci s Terkou G., jsme společnými silami dokázaly tento produkt dotáhnout až do současné podoby a kvality, kterou si troufám přirovnávat k zahraniční. 

Celý článek

Často se ptáte na dotazy týkající se korpusů a základů pro naše dorty. Odpověď je trochu komplikovanější, a proto jsme si vyhradili celý článek, kde se na toto téma podíváme detailněji. 

Celý článek

Starší články

Mějte sladký život s námi

Sladké e-maily Ollies

Sladké e-maily Ollies, to je spousta radosti pro každého mlsálka. Navíc soutěže, slevy, novinky a sezóní nabídka.