Pavla je součástí týmu výroby Ollies, která pro Vás připravuje sladké dobroty na výrobně. Je u nás už nekolik let a tak jsme ji trošičku vyzpovídali ať se dozvíte více o výrobě dortů a jak to u nás na výrobně chodí

     

Pavli, jak dlouho už působíš v Ollies? 

V Ollies působím od roku 2014, začínám tedy pátý rok

Kdy ses dostala na pozici vedoucí směny? 

Už před čtyřmi lety. Momentalně se střídám na krátky a dlouhý týden s kolegyní z druhé směny, takže nejsem naštěstí na vše sama :)

Doneslo se ke mě, že jsi nastupovala na pozici cukrářky aniž by jsi měla s cukrařinou nějakou předchozí zkušenost. Jak se to stalo? 

Ano to je pravda, zkušenosti jsem neměla žádné. Když jsem nastoupila vše jsem se naučila až tady. Mám vystudovaný administrativní obor, pracovala jsem různě, třeba jako sekretářka, psala jsem na stroji, kreslila pro firmy výkresy. Po mateřské jsem pak nastoupila do firmy, kde jsem pracovala se žaluziemi, montovla vrata a teď jsem u šlehače :)

Jaké byly tvé začátky? 

Hodně mi pomohly zkušenější kolegyně ( Kamila Š. a Marcelka B.), které mi ukázaly co se jak dělá, jak vlastně celá výroba dortů a ostatních výrobků funguje. Já jsem za tyto předané zkušenosti ráda a doteď se jimi řídím a snažím se dělat svoji práci poctivě a ráda. 

Co máš jako vedoucí na starosti? A kolik lidí máš vůbec pod sebou? 

Na starosti mám průběžnou kontrolu výroby veškerých produktů. Na konci celého procesu provedu finální kontrolu kvality všech dokončených výrobků za celou směnu. Pomáhám kolegyním, v případě že nám někdo chybí tak i zastupuji. Obecně se starám o celkový klidný chod na své směně. Často se věnuji i zaučování nových lidí, kteří často přijdou bez jakékoli zkušenosti v oboru jako já. Pod sebou mám standartně cca 6 lidí. 

Jaké produkty vyrábíš kontkerétně ty? 

To se nedá říct, jsem u toho, kde je potřeba. Musím proto ovládat veškeré postupy a umět si poradit s jakýkoliv produktem z Ollies. Teď momentálně ale dělám hlavně záviny a korpusy.

  

Baví tě tato práce? 

Ano! Nikdy by mě nenapadlo, že budu pracovat u šlehače a dortů, bylo mi to cizí, ale práce mě naplňuje a mám ji ráda.

Musí to být náročné odolat takovým sladkým dobrotám, ty vypadáš skvěle! Jak to děláš, že odoláváš? 

"smích" no děkuji teda :) Ani moc neodolávám. Mám sladké stále ráda a popravdě často je nutné ochutnávat a dohlédnout tak na kvalitu, takže nemám na výběr. Můžu říct, že když mám dva dny volna, tak mám dokonce absťák po sladkém :)

Pracuješ převážně v ženském kolektivu, nemáte mezi sebou s ostatními kolegyněmi konflikty? Nechybí Vám tam muži na rozředění atmosféry? 

Víš jak to je, ne vždy má každý svůj den a tak jsou někdy chvíle, kdy se s holkama v práci neshodneme. Není to ale nic vážného a nemělo by se to brát osobně. Ohledně mužského kolektivu, ten jsem zažila a můžu z vlastní zkušenosti říct, že chlapi jsou větší "drbny"

Jak probíhá tvůj klasický pracovní den? 

Ráno vždy zkontroluji stavy dopředu připravených ingrediencí a našich předpřipravených směsí a korpusů a další "připravy" jak tomu u nás říkáme. Dále pokračuji s objednávkou čerstvého zboží u různých dodavatelů, vše sepíšu a pak se začíná se samotnou výrobou produktů. 

Jakou udržuješ v práci atmosféru? 

Každý den je nějaká zábava, určitě to všichni znáte, takže i když pilně pracujeme dokážeme se i bavit a nasmějeme se :)

Jak trávíš svůj volný čas?  

Převážně s rodinou, ale mám také ráda sport všeho druhu a jsem fanouškem hokeje a fotbalu :)

Tip: Čtěte více - Jak vznikají naše korpusy - celý článek naleznete zde: https://www.ollies.cz/ollies-sladky-magazin/jak-vznikaji-nase-korpusy

 

 

 

<< back to magazine

Keep the sweet life with us

Sweet e-mails Ollies

Would you like to know about news in Ollies from first hand?