Již nyní se můžete těšit například na tyto nové hvězdy vitrín:

Ollies větrník a mini větrník

Kdo rád klasiku jistě ocení tento tradiční český zákusek v novém kabátku.


Základem je křehké odpalované těsto, které cestou k chuťovým pohárkům doprovází jemný krém z mascarpone a karamelu. Povrch tvoří křupavá krustička dozdobená karamelem a lískovými oříšky.

Terra Vegan

Dovedete si představit dort bez vajec, mléka nebo másla? Pokud ne, utíkejte do nejbližší cukrárny Ollies. Na korpusu z celozrnné mouky a sojového mléka je položena neodolatelná a zdravá kombinace banánů, sojového karamelu a temně sametového čokoládového krému.

Pozor! Způsobuje nekontrolovatelné návaly veganství!




Amadeus

Přivítejte nového krále mezi čokoládovými dorty. Jeho “královské srdce” tvoří čokoládový korpus, který se přímo rozplývá na jazyku. Lahodný lanýžový krém z mascarpone s nádechem kávy, medu a skořice dodává plnou a luxusní chuť. Korunován je pak kakaem a sušenými malinami.

Královský zážitek.




Siciliano

Jižními břehy Itálie inspirovaný, lehoučký a nadýchaný dort, který překvapí sladkou i kyselou chutí zároveň. Pod pistáciovým korpusem se ukrývá jemná pistáciová ganáž s mascarpone a také maliny. Čepičku dortu tvoří nadýchané bílky, plátky bílé čokolády a pistáciové oříšky.

Vydejte se na cestu chutí.



Tiramisu

Tuto dlouho žádanou klasiku netřeba představovat. Lahodně nadýchaný dezert podle originální italské receptury, ve kterém se snoubí silná černá káva, mascarpone, likér Amaretto a pět vrstev domácích piškotů, zná asi každý.

Přijďte ochutnat, jak se nám to v Ollies povedlo.



Ještě kvalitnější suroviny

Momentální manévry v Ollies se netýkají pouze sortimentu.

Ve všech nových i stávajících dortech na vás nově čekají ještě chutnější a kvalitnější suroviny. Dali jsme si opravdovou práci s hledáním těch nejlepších možných dodavatelů, a doufáme, že kvalitu oceníte.

Do kalendářů s poznačte datum 7. 3., kdy budou nové dorty připraveny k prvním ochutnávkách na všech pobočkách Ollies.

Těšíme se.

<< back to magazine

Keep the sweet life with us

Sweet e-mails Ollies

Would you like to know about news in Ollies from first hand?