Už dlouho se v Ollies chystáme na to, abychom Vám do podrobna ukázali, jak to u nás ve výrobě chodí. Připravili jsme si pro Vás několik příběhů a materiálů, kde odkryjeme tajemství našich výrobních procesů. Ukážeme Vám také kouzla, jak naše výrobky vznikají a kdo za nimi stojí.

Naše tradice vznikla už před 20 lety, kdy moje maminka vyrobila první Tiramisu a já ji jako sedmiletá hočička koukala přes rameno, jak se co dělá. V té době jsem ještě vůbec netušila, o co půjde, ale když si na to teď vzpomenu, tak jsem si jistá, že vyrůstat v takovém prostředí byl pro mě obrovský dar. 

    

Roky postupovaly a já se učila spoustu nových dovedností, díky kterým jsem se Ollies mohla začít v 18ti letech věnovat naplno. Začátky nebyly lehké, protože jsem do firmy přišla jako mladá holka, dcera majitelky, bez přirozeného respektu a zkušeností. Naštěstí jsem měla po boku bráchu Kubu, který mě vždy podporoval, hlavně tedy v mém cukrářském rozvoji, a tak mě posílal na všechna možná školení. Zásluhou za to jsme mohli se světovou cukrařinou držet krok a to i přesto, že jsem neabsolvovala klasickou českou cukrářskou školu. 

Nejpřínosnější pro mě byly 3 měsíce na prestižní cukrářské škole Le Cordon Bleu v Pařízi, kde jsem se naučila ty nejkvalitnější základy cukrařiny a mohla na nich začít stavět a spojit je tak se svou vlastní kreativitou. Vězte, žít v mecce cukrařiny po celé tři měsíce nebyl žádný med, musela jsem tomu obětovat několik kilo nadváhy, což je pochopitelné po nekonečném testování všech možných cukrářských skvostů po celé Pařízi, ale podle mě to stálo za to. 

   

A tak pro Vás denně pracujeme na usilovném vylepšení a tvoření nových receptů, které Vám nebo Vašim blízkým osladí život. Po celý měsíc květen, Vám budeme postupně každý týden ukazovat tajemství naší výroby a kdo za ní stojí. 

Také si v Novinkách můžete prohlídnout celý magazín o výrobě a rozhovory s lidmi, bez kterých by to nešlo :)

Tip: Čtěte více - vstupte s Pavlou do výroby Ollies - celý rozhovor naleznete zde: https://www.ollies.cz/ollies-sladky-magazin/vstupte-s-pavlou-do-vyroby

 

<< back to magazine

Keep the sweet life with us

Sweet e-mails Ollies

Would you like to know about news in Ollies from first hand?