Ollies sladký magazín

Míša pracuje v Ollies s malou přestávkou na mateřskou dovolenou už sedmým rokem. Vyzkoušela si práci jako servírka, vedoucí směny na cukrárně, provozní a teď po návratu jako pravá ruka vedení, kde má na starosti několik důležitých věcí. Pojďme se s ní trošku seznámit. 

Full Article

Malé, drahé, přeslazené, uměle obarvené, předražené laskonky? Ano, taková je představa většiny Čechů o výjimečné a sofistikované francouzské dobrůtce. Opak je pravdou. 

Full Article

Naše tři kolegyně, bez kterých bychom se neobešli ani na jeden jediný den. Jejich klíčová pozice představuje prostředníka mezi prodejnami a výrobou a také mezi zákazníky a výrobou. Bez jejich každodenní pilné práce bychom neměli doplněné vitríny čerstvými produkty, ani by k Vám řidič nedovezl Vaši sladkou objednávku. Zpracovávají objednávky ze všech cukráren, dále telefonické objednávky a v neposlední řadě objednávky z e-shopu nebo e-mailu. Rády pro Vás zařídí také rezervaci stolu v jakékoliv z našich provozoven. Do toho je třeba všechny objednávky synchronizovat, zadat do výroby cukrářkám, rozdělit rozvozy řidičům a ani tady jejich pracovní náplň zdaleka nekončí. Pojďme si je trošku vyzpovídat, ať nám o tom řeknou samy.:)

Full Article

Často se ptáte na dotazy týkající se korpusů a základů pro naše dorty. Odpověď je trochu komplikovanější, a proto jsme si vyhradili celý článek, kde se na toto téma podíváme detailněji. 

Full Article

Older articles

Keep the sweet life with us

Sweet e-mails Ollies

Would you like to know about news in Ollies from first hand?