Soup:

Bowls s kuřecí masem

Chef's choice
Bowls s kuřecí masem

Ollies sladký magazín

Naše tři kolegyně, bez kterých bychom se neobešli ani na jeden jediný den. Jejich klíčová pozice představuje prostředníka mezi prodejnami a výrobou a také mezi zákazníky a výrobou. Bez jejich každodenní pilné práce bychom neměli doplněné vitríny čerstvými produkty, ani by k Vám řidič nedovezl Vaši sladkou objednávku. Zpracovávají objednávky ze všech cukráren, dále telefonické objednávky a v neposlední řadě objednávky z e-shopu nebo e-mailu. Rády pro Vás zařídí také rezervaci stolu v jakékoliv z našich provozoven. Do toho je třeba všechny objednávky synchronizovat, zadat do výroby cukrářkám, rozdělit rozvozy řidičům a ani tady jejich pracovní náplň zdaleka nekončí. Pojďme si je trošku vyzpovídat, ať nám o tom řeknou samy.:)

Full Article

Často se ptáte na dotazy týkající se korpusů a základů pro naše dorty. Odpověď je trochu komplikovanější, a proto jsme si vyhradili celý článek, kde se na toto téma podíváme detailněji. 

Full Article

Jmenuji se Nikol a v Ollies se zabývám výrobou francouzských croissantů. Procházím jejich vznikem od prvotního uvedení na trh ve spolupráci s Terkou G., jsme společnými silami dokázaly tento produkt dotáhnout až do současné podoby a kvality, kterou si troufám přirovnávat k zahraniční. 

Full Article

Pavla je součástí týmu výroby Ollies, která pro Vás připravuje sladké dobroty na výrobně. Je u nás už nekolik let a tak jsme ji trošičku vyzpovídali ať se dozvíte více o výrobě dortů a jak to u nás na výrobně chodí 

Full Article

Older articles

Keep the sweet life with us

Sweet e-mails Ollies

Would you like to know about news in Ollies from first hand?