Soup:

Bowls s kuřecí masem

Chef's choice
Bowls s kuřecí masem

Croissant máslový polotovar 3ks

Croissant máslový polotovar 3ks

Váš oblíbený máslový croissant přizpůsobený na domácí přípravu, stačí nechat nakynout a upéct.

Návod na přípravu:

1. Hluboce zamrazené croissanty opatrně vytáhneme z obalu a rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Je důležité myslet na to, že croissanty zdvojnásobí svou velikost, a proto je třeba jim dopřát prostor.

2. Takto rozložené croissanty necháme kynout při pokojové teplotě 5-7 hodin, přesná doba záleží na teplotě a vlhkosti.
Tip Ollies: croissanty si rozložte na plech, než půjdete spát a ráno po probuzení jen upečete

3. Správně vykynutý croissant je zhruba dvakrát tak větší, než byl a jeho konzistence je pěnová a při doteku třepavá.

4. Vykynuté croissanty těsně před vložením do trouby potřeme rozkvedlaným čerstvým vejcem, aby byly krásně lesklé.

5. Pečeme v rozehřáté troubě na 165 stupňů 15-20 minut, zde opět záleží na troubě, hotové croissanty však poznáme tak, že mají krásně zlatavou barvu a krásně nám rozvoní celou kuchyň.
Price: 99 CZK

Prices are valid only when ordering a cake one day ahead to 10:00.
Unfortunately the recipe can not be changed upon customers wishes.

Gallery

Keep the sweet life with us

Sweet e-mails Ollies

Would you like to know about news in Ollies from first hand?